SHAKLEE DENGAN PEMBELIAN BERBALOI: Promosi Sehingga 31 Ogos 2019

Friday, 14 June 2019

Assalamualaikum semua~

Saya fikir...

Korang sekarang ni mungkin tengah tercari-cari suplemen yang terbaik.


Mestilah nak yang sesuai & terbaik. Kalau boleh tak nak lah beli, lepas tu berakhir dengan rasa menyesal. Yang penting sekarang ni? Nak produk dijamin selamat, halal & diiktiraf.


Korang juga mungkin dah tahu kebaikan suplemen atau skincare Shaklee. Malah, korang dah tahu apa yang korang nak. Tapi, korang nak dapatkan secepat yang boleh. Kalau boleh yang ada ready stock.


Dan... korang mungkin dah survey dulu produk Shaklee dengan agent atau penjual lain. Tapi, korang tak dilayan sebaiknya. Macam nak layan tak nak layan je. Banyak persoalan yang tak berjawab seperti yang korang nak. Kan?


Dan yang paling penting? Korang mungkin juga tengah mencari produk Shaklee dengan pembelian yang berbaloi~!


Haaa... kalau korang termasuk dari kalangan yang saya sebut kat atas, tahniah. Sebab korang memang berada di tempat yang betul :)


Kebetulannya.

Saya sekarang sedang buat Promosi Clearance untuk produk Shaklee (ready stock).


Maksudnya, korang boleh dapatkan produk Shaklee dengan segera. Saya juga tawarkan khidmat COD bagi beberapa kawasan di Terengganu iaitu sekitar:

Wakaf Tengah
Mengabang Telipot
Gong Badak
Batu 6
Manir
Bandar Kuala Terengganu


COD adalah tanpa sebarang caj. Free je tau.


Korang cuma perlu bayar untuk pembelian produk. InsyaAllah, saya akan buat COD (hantar) pada hari yang sama.


Untuk pengeposan produk, saya tawarkan penghantaran melalui GDex atau Pos Laju ke seluruh Malaysia (termasuk Sabah & Sarawak).


Tiada perbezaan harga pun untuk caj penghantaran. Best kan?


Dan... Saya macam biasa, kalau deal dengan customer yang comfirm membeli?


Istimewanya, akan dapat consultation & guide cara pengambilan suplemen atau aplikasi skincare juga tanpa caj tambahan. Free lagi!


Korang boleh tanya apa saja yang menjadi persoalan dalam minda korang. InsyaAllah, saya akan bantu korang pilih & dapatkan produk yang sesuai & berkesan untuk diri korang. Macam customer yang berjaya membeli sebelum-sebelum ni.


Saya akan cuba pastikan pembelian produk Shaklee korang semestinya sangat berbaloi :) 


Ready stock yang masih available bersama saya ialah:

ESP
24 balang

7 balang

Performance Drink
7 balang

2 balang

Vivix
10 botol3 botol


Chewable C (vit c 100mg/tab)
120 botol

42 botol

Osteomatrix
12 botol

2 botol

Omega Guard
12 botol

2 botol

Herbal Blend
15 tiub

5 tiub

Collagen Powder
5 kotak

1 kotak


Youth Skincare (Full Set + Free Gift)
7 set
2 set



Youth Serum (loose item)
5 botol
1 botol

Youth Toner (loose item)
5 botol
1 botol

Youth Night Cream (loose item)
5 bekas
1 bekas


Youth Moisturizer spf 50 (loose item)
5 bekas

1 bekas




So, nak dapatkan antara produk-produk yang tersenarai?

Boleh terus whatsapp saya di: 011-29085117, sementara ready stock masih ada :)

(Jumlah ready stock saya akan update setiap kali terjual)


Okay.
Terima kasih sudi baca :)


Wassalam.




0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © KHAYLA JAYYID | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in